HASHERA a apărut din dorința de a sprijini managerii să dezvolte firmele într-un mod armonios. Ne dorim ca împreună cu ei să creăm premisele optime astfel încât angajații să atingă un nivel crescut de satisfacție și o productivitate pe măsură.

Hashera este construită pe valori care se simt în fiecare interacțiune:

• Dezvoltare continuă

• Entuziasm

• Optimism

• Flexibilitate

De ce HASHERA?

Experiență locală și internațională

Peste 13 ani de experiență în consultanță și în managementul resurselor umane, pe plan local și internațional, în echipe multinaționale.

Profesionalism și pasiune

Propunem soluții personalizate și aplicate bazate pe experiență, inteligență emoțională și pasiune. Avem în vedere oamenii, binele lor și performanța organizației.

Combinație unică de expertiză

Expertiză strategică, acumulată ca membru în Boardul Local și Internațional într-o multinațională, combinată cu cea de HR Manager și cea de Psiholog.

Un spectru larg de industrii acoperite

Oferim consultanță pentru domenii diverse: inginerie, energie, infrastructură, transport, FMCG, real estate, retail, BPO, construcții etc.

Avantajele colaborării cu un consultant extern

Aplică principii psihologice pentru înțelegerea cauzelor de insatisfacție la locul de muncă și oferă soluții de îmbunătățire a calității vieții angajaților.

Studiază productivitatea, stilul de management și conectează nevoile  strategice ale companiei de nevoile angajaților. Face propuneri pentru creșterea gradului de implicare a angajaților.

Construiește planuri de dezvoltare pentru angajații cheie și propune strategii pentru dezvoltarea talentelor.

Oferă o perspectivă exterioară, obiectivă și profesionistă, esențială atunci când organizația dorește să realizeze analize și procese sensibile de HR.

Mixul de experiență, pasiune și implicare a dus la contruirea unor parteneriate de lungă durată cu clienții noștri, la implementarea unor soluții inedite la proiecte complexe și la finalizarea lor cu succes si satisfacție. Soluțiile propuse au la bază cunoștințele și experiența din zona de resurse umane, studii de neuroștiințe și psihologie pozitivă.

Așteptăm cu drag să ne cunoaștem și să colaborăm!