„Vocația nu reprezintă un țel pe care îl urmăresc. Reprezintă o chemare pe care o aud.

Bine ai venit!

Hai cu noi în Career Vision Board - o călătorie de 5 săptămâni în care vei ajunge în străfundul ființei tale pentru scoate la lumina Viziunea autentică a carierei tale împlinitoare și la finalul căreia vei știi ce ai de făcut pentru realizarea Viziunii tale.

CAREER VISION BOARD ESTE PENTRU TINE DACĂ:

  1. Ești confuz/ă - nu te mai regăsești pe tine în ceea ce faci.
  2. Ești demotivat/ă și îți dorești o schimbare profesională sau pur și simplu o reînnoire a energiei.
  3. La început de drum și îți dorești să alegi ceea ce te reprezintă pe tine real și nu conform unor asteptări și condiționări exterioare.

CAREER VISION BOARD ARE O METODOLOGIE UNICĂ

Pentru alegerea unei cariere sau pentru orice schimbare / îmbunătățire în zona profesională, orice Consilier Vocațional / Career Coach îți va adresa 3 întrebări cheie dar procesul prin care ajungi să răspunzi la aceste întrebări este ceea ce face diferența.

Noi, Camelia și Alice , am creat Career Vision Board pentru a te ajuta să fii propriul tău Career Coach întrucât îți garantăm că toate răspunsurile sunt deja în interiorul tău.

Urmând metodologia noastră vei scoate la lumină răspunsurile, fără să fie nevoie să treci prin nenumărate ședințe de consiliere vocațională care sunt costisitoare și te pot îndruma pe un drum greșit.

De ce? Pentru că instrumentele tradiționale folosite în consilierea vocațională îți solicită să “te gândești” dar de fapt o transformare profundă se întâmplă atunci când “simți”.

Hai cu noi în călătoria emoțională și experiențială Career Vision Board! Te poți înscrie oricând. După înscriere, îți dăm acces la video-urile cu instrucțiuni și exerciții, la care ai acces oriunde.

CUM SE DESFĂȘOARĂ CAREER VISION BOARD?

Career Vision Board te ajuta în cel mai corect mod să scoți la lumină, din străfundul ființei tale, răspunsurile adevărate la cele 3 întrebări cheie:

ÎNTREBAREA 1: CARE ESTE MISIUNEA TA PROFESIONALĂ?

Pentru a avea o carieră împlinitoare pentru tot restul vieții, răspunsul la această întrebare trebuie să vină din interior, din Suflet.

„Vocația nu reprezintă un țel pe care îl urmăresc. Reprezintă o chemare pe care o aud.”

Dar pentru a-ți auzi Vocea interioară care îți spune adevărul și te cheamă către ceea ce este cel mai potrivit pentru tine trebuie să dai sonorul gândurilor mai încet.

Cea mai la îndemână dar și mai puternică metodă este meditația, cu multe alte beneficii în toate aspectele vieții noastre.

Ți-am pregătit o meditație ghidată care te va ajuta să meditezi zilnic 15-20 de minute timp de 30 de zile.

Este necesar acest timp pentru a transforma complet atmosfera ta interioară de acum.

Astfel, te vei conecta cu tine, vei dezvălui foiță, cu foiță, adevărul tău interior, și de acolo vei afla, vei simți cu din ce în ce mai mare claritate, care este Misiunea ta, cum contribui tu în această lume și cum îi poți ajuta pe ceilalți cel mai bine.

În plus față de meditația ghidată, primești acces la 2 video-uri ajutătoare:

  1. un video în care îți explicăm ce este meditația, ce trebuie să faci, la ce să te aștepți, care sunt beneficiile și cum te ajută în acest proces;
  2. un video în care îți dăm toate instrucțiunile necesare despre când medităm, unde, poziția corectă dar comodă a corpului și multe alte aspecte care să te ajute să faci din meditație cea mai plăcută activitate pentru tine.

La meditația ghidată vei avea acces nelimitat, chiar și dincolo de finalizarea programului.

ÎNTREBAREA 2: CE OBIECTIVE AI?

Asemenea unui business, cariera ta trebuie sa aibă o Misiune (prima întrebare) și apoi o Viziune - unde îți dorești să ajungi?

Viziunea se află în tine. Eul tău adevărat are cea mai grandioasă Viziune pentru tine și te cheamă constant către ea.

Exercițiul de imagerie mentală dirijată (circa 20 de minute) pe care ți l-am pregătit este un instrument extrem de puternic pentru a scoate la iveală această Viziune, în mod autentic, nefiltrat de minte.

Îl vei putea parcurge în confortul spațiului tău, după cele 30 de zile de meditație, oricând simți că îți este cel mai bine.

Viziunea ți se va dezvălui sub formă de imagini, de emoții și senzații, gânduri, impulsuri, însoțită de încredere și curaj ca să te pornești pe drumul tău.

Viziunea proiectată pe ecranul minții tale o vei putea apoi transpune cu ajutorul pozelor (online sau hard-copy) creând-ți astfel Vision Board-ul carierei tale.

Pentru o mai mare claritate recomandăm efectuarea acestui exercițiu de câteva ori înainte de crearea Vision Board-ului, dar și ulterior pentru menținerea concentrării, a motivației și a disciplinei îndeplinirii acțiunilor pe care ți le propui.

În plus față de exercițiul de imagerie mentală dirijată, primești acces la 2 video-uri ajutătoare:  

  1. un video în care îți explicăm cum trebuie parcurs exercițiul de imagerie mentală dirijată;
  2. un video cu explicații despre realizarea efectivă a Career Vision Board-ului.
ÎNTREBAREA 3: CARE ESTE PLANUL TĂU?

Îți punem la dispoziție un instrument pentru a trece de la Vision Board la Action Board cu ajutorul căruia îți vei stabili acțiunile necesare materializării Viziunii tale.

Dacă vei dori, în cadrul unei sesiuni de consiliere individuală, te vom ajuta să identifici cele mai potrivite acțiuni pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

SUPORT ȘI RESURSE ADIȚIONALE

Pe toată durata programului suntem oricând alături de tine pe e-mail, telefon, WhatsApp pentru orice nevoie de clarificare sau suport.

Primești totodată și un Suport de Curs unde am inclus o bibliotecă largă de resurse.

Devii parte dintr-o comunitate în care vom împărtăși constant experiențe și descoperiri valoroase pentru a-ți continua creșterea profesională.

Creatoarele programului Career Vision Board

Alice Alexandrian

Consultant, Inner work enthusiast

https://www.linkedin.com/in/Alice-Alexandrian/

”Sunt Consultant de HR și Business, cu experiență în managementul resurselor umane, managementul operațional și in conducerea unui business. Am îndrumat și sprijinit nenumarate persoane cu care am colaborat in procesul de autodescoperire, dezvoltare profesională și uneori chiar de schimbare. Cred cu tărie în puterea meditației zilnice de a ne conecta cu Eul adevărat și de a ne da curajul să ni-l exprimăm în lume, dupa ce am experimentat eu însămi beneficiile meditației într-o perioadă de confuzie în zona profesională și personală.”

Camelia Tătărău

Career Coach, Psihoterapeut

https://www.linkedin.com/in/camelia-tatarau/

”Sunt psiholog și de peste 14 ani sunt preocupată de viața oamenilor în organizații și de modurile concrete de a-i sprijini să-și atingă potențialul maxim. Sunt pasionată de psihologie pozitivă, neuroștiințe, dezvoltare umană. Am fost implicată în multe procese de consiliere vocațională fiind convinsă că fiecare persoană are resursele potrivite pentru a trăi o viață profesională cu satisfacții și bunăstare, important este să se conecteze la visele sale și să acționeze în acea direcție.

A doua mare pasiune a mea este psihoterapia, care mă ajută să înțeleg mai bine motivațiile și mecanismele profunde din spatele comportamentelor oamenilor.

Ador ceea ce fac, iubesc viața în general și mai ales lucrul cu oamenii. ”

Testimoniale

Ionela Pislariu: ”Coaching cu Camelia! Sau despre cum să devii cea mai bună versiune a ta, schimbând perspectiva în ceea ce privește resursele existente și descoperind resurse care iți fac sufletul să vibreze!”

Mihaela Stober: "Într-o perioadă destul de provocatoare pentru mine m-am îndreptat către Alice și am descoperit resurse și strategii pe care chiar nu le puteam identifica. Claritatea ei în viziune m-a ajutat sa filtrez informațiile și să ies dintr-o zonă de confuzie căpătând claritate și direcție.

Experiența, gândirea strategică și intuiția ei sunt un catalizator extraordinar pentru dezvoltare și depășirea blocajelor.

Alice este genul de persoană cu care poți să vorbești și după o pauză de câțiva ani și vei simți că este la fel de caldă și deschisă, cu un interes real pentru dezvoltarea ta. Experiența cu Alice a fost foarte placută, este un om frumos și un profesionist extraordinar”.

Cost program

Participarea în Programul online

Career Vision Board

 

 

150 RON / persoană

 

Participarea în Programul online

Career Vision Board +

1 sedință individuală de consiliere vocațională

 

350 lei / persoană

300 lei / persoană* 

 *o ședință individuală de consiliere vocațională costă 200 lei / persoană.

Dacă ești angajat al unei companii care oferă acces la platforma BenefitSystems, ne găsești și acolo la Beneficii Flexible – Dezvoltare – Coaching.